Prikbord

Nieuws & agenda

Herinnering: Maandag 30 januari studiedag

Alle leerlingen van de basisschool hebben maandag 30 januari vrij in verband met een studiedag.

studiedag

 

26 januariLees verder
Zweit veur leid!

Beste ouders,

 

Afgelopen zondag heeft in de binnenstad van Maastricht de sponsorloop van Zweit voor Leid plaatsgevonden. Meerdere collega's en ouders van school, maar ook van andere scholen, bedrijven en verenigingen hebben zich deze dag ingezet om een mooi bedrag op te halen voor onder anderen onze school en dat is gelukt! Door deze mooie bijdrage zijn we een stap dichterbij het realiseren van een spiksplinternieuwe keuken ten goede van onze leerlingen. Een aanwinst dus voor onze school.

 

Dank aan iedereen die een steentje heeft bijgedragen! zweit

18 januariLees verder
Dinsdag 6 december studiedag

Op de verjaardag van Sinterklaas (dinsdag 6 december) hebben alle kinderen van de basisschool en vrije dag. De meesters en juffen gaan hard studeren tijdens een studiedag!

2 decemberLees verder
Basketbaltoernooi

-

Vanmiddag vond er in onze sportzaal een basketbaltoernooi plaats georganiseerd door Maastricht Sport. 5 basisscholen streden mee en deze 5 toppers van De Letterdoes hebben zich geplaatst voor de finale op 14 december op de universiteit Maastricht!

30 novemberLees verder
Rijm & ritme

workshops

22 novemberLees verder
Sinterklaasdisco

Sinterklaasdisco

22 novemberLees verder
De leerlingenraad!

De nieuwe leerlingenraad is verkozen!

 

Fem, Danial, Danae, Wasim, Abu en Ahmadi gaan de komende periode aan de slag met alle leuke en goede ideeën die de leerlingen van onze school hebben!Leerlingenraad

 

 

4 oktoberLees verder
Week tegen Pesten

grapje

 

Maandag start de Week tegen Pesten. Wij zullen in alle klassen hier volop aandacht aan besteden. De slogan van de Week Tegen Pesten 2022 is ‘Grapje! Moet toch kunnen?!’. Samen zorg je voor een gezellig en veilig groepsklimaat. Een groep waarin lachen en plezier hebben zorgt voor verbinding en betrokkenheid en een positieve norm zet. Door mee te doen aan de Week Tegen Pesten, maken we een goede start in het nieuwe schooljaar waarin we met elkaar zorgen voor een fijne en veilige school.

23 septemberLees verder
U komt toch ook!?

Dinsdag 20 september is onze welkomstmiddag. Jullie zijn van harte welkom om een kijkje in de klas te nemen en een praatje te maken met de juffen, meesters en partners van de school. U kunt om 14.15 uur naar binnen in de klas van uw kind(eren). Lukt dit niet? Kom dan om 15.00 uur naar binnen en maak een rondje door de school.🙃

 

Onze leerlingen zijn al enthousiast! 

.

.

.

.

16 septemberLees verder
Kalender
Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren