Prikbord

Nieuws & agenda

Dinsdag 6 december studiedag

Op de verjaardag van Sinterklaas (dinsdag 6 december) hebben alle kinderen van de basisschool en vrije dag. De meesters en juffen gaan hard studeren tijdens een studiedag!

2 decemberLees verder
Basketbaltoernooi

-

Vanmiddag vond er in onze sportzaal een basketbaltoernooi plaats georganiseerd door Maastricht Sport. 5 basisscholen streden mee en deze 5 toppers van De Letterdoes hebben zich geplaatst voor de finale op 14 december op de universiteit Maastricht!

30 novemberLees verder
Rijm & ritme

workshops

22 novemberLees verder
Sinterklaasdisco

Sinterklaasdisco

22 novemberLees verder
De leerlingenraad!

De nieuwe leerlingenraad is verkozen!

 

Fem, Danial, Danae, Wasim, Abu en Ahmadi gaan de komende periode aan de slag met alle leuke en goede ideeën die de leerlingen van onze school hebben!Leerlingenraad

 

 

4 oktoberLees verder
Week tegen Pesten

grapje

 

Maandag start de Week tegen Pesten. Wij zullen in alle klassen hier volop aandacht aan besteden. De slogan van de Week Tegen Pesten 2022 is ‘Grapje! Moet toch kunnen?!’. Samen zorg je voor een gezellig en veilig groepsklimaat. Een groep waarin lachen en plezier hebben zorgt voor verbinding en betrokkenheid en een positieve norm zet. Door mee te doen aan de Week Tegen Pesten, maken we een goede start in het nieuwe schooljaar waarin we met elkaar zorgen voor een fijne en veilige school.

23 septemberLees verder
U komt toch ook!?

Dinsdag 20 september is onze welkomstmiddag. Jullie zijn van harte welkom om een kijkje in de klas te nemen en een praatje te maken met de juffen, meesters en partners van de school. U kunt om 14.15 uur naar binnen in de klas van uw kind(eren). Lukt dit niet? Kom dan om 15.00 uur naar binnen en maak een rondje door de school.🙃

 

Onze leerlingen zijn al enthousiast! 

.

.

.

.

16 septemberLees verder
De bieb is weer geopend!

bieb

Vanaf vandaag is iedere woensdag de schoolbieb weer voor alle leerlingen geopend! Binnenkort wordt onze collectie uitgebreid met 350 nieuwe boeken! Dat wordt weer veel lezen geblazen! Uw kind kan alleen boeken lenen als u het inschrijfformulier heeft ingevuld en ingeleverd. 

14 septemberLees verder
Burendag

FB_IMG_1663057245599.jpg

13 septemberLees verder
Kalender
Kerstvakantie
24 decemberLees verder
1e kerstdag
25 decemberLees verder
2e kerstdag
26 decemberLees verder
Oudejaarsdag
31 decemberLees verder
Nieuwjaarsdag
1 januariLees verder
Studiedag
30 januariLees verder
Voorjaarsvakantie
18 februariLees verder
Studiedag
27 maartLees verder
Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren