Prikbord

Nieuws & agenda

Week tegen Pesten

grapje

 

Maandag start de Week tegen Pesten. Wij zullen in alle klassen hier volop aandacht aan besteden. De slogan van de Week Tegen Pesten 2022 is ‘Grapje! Moet toch kunnen?!’. Samen zorg je voor een gezellig en veilig groepsklimaat. Een groep waarin lachen en plezier hebben zorgt voor verbinding en betrokkenheid en een positieve norm zet. Door mee te doen aan de Week Tegen Pesten, maken we een goede start in het nieuwe schooljaar waarin we met elkaar zorgen voor een fijne en veilige school.

23 septemberLees verder
U komt toch ook!?

Dinsdag 20 september is onze welkomstmiddag. Jullie zijn van harte welkom om een kijkje in de klas te nemen en een praatje te maken met de juffen, meesters en partners van de school. U kunt om 14.15 uur naar binnen in de klas van uw kind(eren). Lukt dit niet? Kom dan om 15.00 uur naar binnen en maak een rondje door de school.🙃

 

Onze leerlingen zijn al enthousiast! 

.

.

.

.

16 septemberLees verder
De bieb is weer geopend!

bieb

Vanaf vandaag is iedere woensdag de schoolbieb weer voor alle leerlingen geopend! Binnenkort wordt onze collectie uitgebreid met 350 nieuwe boeken! Dat wordt weer veel lezen geblazen! Uw kind kan alleen boeken lenen als u het inschrijfformulier heeft ingevuld en ingeleverd. 

14 septemberLees verder
Burendag

FB_IMG_1663057245599.jpg

13 septemberLees verder
Meepraten over sport en spel in Wyckerpoort

 

Sport

We weten allemaal dat bewegen goed voor ons is. De gemeente brengt de stad dan ook graag in beweging. Onder andere met goede sport- en speelplekken voor iedereen in de openbare ruimte. Ook in Wyckerpoort. Denkt u mee? 

Donderdag 15 september
Basisschool De Letterdoes, Old Hickoryplein 100
16.30 - 18.30 uur

Neem vooral ook uw kinderen mee. Of vraag hen wat zij willen. We bespreken tijdens deze inloopbijeenkomst graag uw en onze ideeën. Want we willen met het bestaande budget betere plekken maken. Ideeën die het budget overschrijden, leggen we voor aan de gemeenteraad. 

De wensen veranderen. Mensen sporten steeds vaker in zelf georganiseerde groepjes in de openbare ruimte. Daar willen we als gemeente op inspelen met onze sport- en speelplekken. Waar moeten we als gemeente aan werken? We horen het graag!

Tot 15 september!

Op de hoogte blijven? Kijk op Thuis in Maastricht

8 septemberLees verder
We vliegen het nieuwe jaar in!

vliegen

We zijn weer begonnen! Alle kinderen zijn veilig naar binnen geloodst door de juffen en meesters. We gaan er weer een mooi schooljaar van maken!

5 septemberLees verder
Expositie De Letterdoes

Afgelopen weken hebben een aantal leerlingen tijdens naschoolse lessen verschillende creaties gemaakt onder leiding van beeldende kunstjuf Silvana. Jullie kunnen de werkjes bewonderen in de hal in school tegenover groep 5. 

In de vakantie is er de mogelijkheid om bij de Kunstketel mee te doen aan een aantal workshops. Bekijk de flyer voor meer informatie!expositieexpositieexpositieexpositieexpositie

Studiedag & Pasen

Morgen, vrijdag 15 april, is een studiedag en dan hebben alle leerlingen van de basisschool vrij. Aanstaande maandag is 2e Paasdag dus iedereen heeft een lekker lang weekend! Geniet ervan en tot dinsdag!

pasen

14 aprilLees verder
Studiedagen

Aanstaande vrijdag 18 maart en maandag 21 maart hebben wij op beide dagen een studiedag. Alle leerlingen van de basisschool hebben dan vrij en dus een extra lang weekend! 😀

Studiedag

16 maartLees verder
Kalender
Studiedag
30 septemberLees verder
Dierendag
4 oktoberLees verder
Herfstvakantie
22 oktoberLees verder
Studiedag
10 novemberLees verder
Sinterklaas
5 decemberLees verder
Studiedag
6 decemberLees verder
Kerstvakantie
24 decemberLees verder
1e kerstdag
25 decemberLees verder
Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren