Prikbord

Nieuws & agenda

Expositie De Letterdoes

Afgelopen weken hebben een aantal leerlingen tijdens naschoolse lessen verschillende creaties gemaakt onder leiding van beeldende kunstjuf Silvana. Jullie kunnen de werkjes bewonderen in de hal in school tegenover groep 5. 

In de vakantie is er de mogelijkheid om bij de Kunstketel mee te doen aan een aantal workshops. Bekijk de flyer voor meer informatie!expositieexpositieexpositieexpositieexpositie

Studiedag & Pasen

Morgen, vrijdag 15 april, is een studiedag en dan hebben alle leerlingen van de basisschool vrij. Aanstaande maandag is 2e Paasdag dus iedereen heeft een lekker lang weekend! Geniet ervan en tot dinsdag!

pasen

14 aprilLees verder
Studiedagen

Aanstaande vrijdag 18 maart en maandag 21 maart hebben wij op beide dagen een studiedag. Alle leerlingen van de basisschool hebben dan vrij en dus een extra lang weekend! 😀

Studiedag

16 maartLees verder
Week van de Lentekriebels

In de week van 21 t/m 25 maart is het de Week van de Lentekriebels. De jaarlijkse Week van de Lentekriebels is een nationale projectweek voor het basisonderwijs. Scholen geven in deze week les over weerbaarheid, relaties en seksualiteit. Het thema is dit jaar: "Je lijf is van jou".

 

Week van de Lentekriebels

 

Met vriendelijke groet,

 

Team De Letterdoes

16 maartLees verder
Donderdag Studiedag

Morgen, donderdag 17 februari is een studiedag. Alle kinderen van de basisschool hebben vrij. Tot vrijdag!😃

 

 

Studiedag

16 februariLees verder
Pyjamadag!

💤Morgen, vrijdag 17 december is een pyjamadag!💤  Morgen mag je in je mooiste pyjama / onesie / huispak / kersttrui naar school komen en gaan we er een gezellige dag van maken.

 

(Groep 4 neemt ook nog gewone kleren mee, omdat zij nog gaan wandelen naar het zwembad)

 

Pyjamadag

16 decemberLees verder
Studiedag

Alle leerlingen van de basisschool hebben maandag 6 december vrij studiedag

2 decemberLees verder
Hij komt, hij komt!

🌟Newsflash🌟

 

We hebben contact gehad met Sportpiet en hij heeft ons kunnen bevestigen dat aanstaande donderdag 2 december alle kinderen van de school weer een pietendiploma kunnen behalen tijdens de pietengymles. 

Er zal weer over daken geklommen en over sloten gesprongen worden en pakjes worden in de schoorsteen geworpen. Onze pieten krijgen het er maar druk mee.

 

Ook de Hoofdpiet heeft ons laten weten dat Sinterklaas vrijdag 3 december in de loop van de ochtend een bezoekje zal brengen aan onze school.  Er zullen van deze ochtend gezellige kiekjes gemaakt worden die Fotopiet met jullie zal delen via de bekende weg. 

 

sint

 

 

30 novemberLees verder
Gezocht!

schoolfruit

2 novemberLees verder
Kalender
Zomervakantie
Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren