Onze opvang

De opvang van kindcentrum De Letterdoes bestaat uit peuteropvang Poesjenel en buitenschoolse opvang (BSO) Scharn, beide onderdeel van MIK Kinderopvang. Het kindcentrum biedt een totaalaanbod voor kinderen van 2 tot 13 jaar.

“Persoonlijke aandacht voor ieder kind”

Peuteropvang Poesjenel (2 - 4 jaar)

Van 2 tot 4 jaar is uw peuter van harte welkom om bij peuteropvang Poesjenel op ontdekkingstocht te komen: spelen, ontdekken, leren én vriendjes maken! Onze opvang is een plek waar fantasie en verbeelding alle ruimte krijgen. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop, voor zowel peuter als ouder. Dit zorgt voor de juiste betrokkenheid. Onze peuteropvang is gevestigd in hetzelfde gebouw als basisschool De Letterdoes. 

Spelen, ontdekken en leren

Kinderen maken bij peuteropvang Poesjenel ongelofelijk veel plezier en leren daar veel van, want we bieden bij onze peuteropvang Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) aan. VVE vormt een onderdeel van onze pedagogische werkwijze. We werken met de methodiek ‘Speelplezier’, waarbij kinderen spelenderwijs kennismaken met taal en hun sociale- en persoonlijke vaardigheden optimaal ontwikkelen. Door de goede samenwerking met basisschool De Letterdoes verloopt de overstap naar het basisonderwijs soepel.

 

Nieuwsgierig?

Wat leuk!

Wil je meer weten over bijvoorbeeld onze openingstijden of een vrijblijvende rondleiding?

Kijk dan op mik-kinderopvang.nl.

Buitenschoolse opvang (BSO) Scharn (4 - 13 jaar)

Kinderen van 4 tot 13 jaar zijn van harte welkom om na schooltijd bij BSO Scharn te komen chillen, kletsen en genieten. BSO Scharn is een ruime locatie met twee verdiepingen waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Een sfeervolle plek waar iedereen zich op zijn gemak voelt en eigen ruimtes voor de jongere en oudere kinderen. 

Twee verdiepingen

De jongere kinderen hebben op de benedenverdieping hun eigen ruimte, terwijl de oudere kinderen veelal op de bovenverdieping te vinden zijn. De 10-plussers hebben een eigen ruimte die zij zelf hebben ingericht. Hier kunnen zij lekker relaxen, genieten, computeren en bijkletsen met hun vriendjes. Of ze kunnen zich creatief uitleven.

 

Nieuwsgierig?

Wat leuk!

Wil je meer weten over bijvoorbeeld onze openingstijden of een vrijblijvende rondleiding?

Kijk dan op mik-kinderopvang.nl.

Speelplezier

Lekker ontspannen

Ontdekken

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren